Opleiding fullframe

DE CONSULTANTS VAN
IV EXPERTS

EXPERTS IN FUNCTIONEEL BEHEER EN INFORMATIEMANAGEMENT

Onze consultants zijn experts in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Zij kunnen jou helpen met diverse vraagstukken en opdrachten met betrekking tot het verder professionaliseren van de informatievoorziening in jouw organisatie. Op deze pagina maak je kennis met onze experts en hun specialismen!

Martijn2-1

MARTIJN BUURMAN

Martijn is een échte vakidioot op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

Zijn passie en enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dit helpt hem om zijn kennis en kunde op de juiste manier over te brengen. Martijn is volgens eigen zeggen geen “framework fetisjist” maar juist iemand die vakinhoudelijke uitdagingen pragmatisch aanvliegt met als basis de dagelijkse praktijk.

Zijn specialismen zijn: Kennismanagement, professionalisering Informatiemanagement, tactisch en strategisch adviseren.

Patrick-Doomen

PATRICK DOOMEN

Patrick is een gedreven consultant met passie voor zijn vak. Hij werkt klantgericht en heeft altijd de doelen van een organisatie in het vizier. Met ervaring op operationeel en tactisch niveau is hij altijd bereid advies te geven ten aanzien van de inrichting van het functioneel beheer en informatiemanagement. Patrick motiveert teams en weet focus aan te brengen waar nodig. Op het gebied van privacy en security is hij een echte expert.

Daarnaast zijn Patrick zijn specialismen: Informatie management, teamleiding, changemanagement en professionalisering Functioneel Beheer.

sirona-de-ruiter

SIRONA DE RUITER

Sirona weet met haar enthousiasme en positieve houding struikelblokken weg te nemen. Met haar sociale vaardigheden weet ze anderen te motiveren en teams te verbinden. Ze heeft oog voor de groep en ook de individuele professional ondersteunt zij in hun ontwikkeling en weet ze in zijn of haar kracht te zetten. Ze werkt samen met het team resultaatgericht.

Haar expertisen zijn: Procesoptimalisatie, teamleiderschap, coaching, change- en incident management en Informatiemanagement

Mirjamv1

MIRJAM BEKKENKAMP

Mirjam's nieuwsgierigheid en leergierigheid zorgen ervoor dat zij op veel gebieden kennis verzamelt en dit graag overbrengt op anderen. Met ervaring in het vak informatiemanagement is zij in staat om als teamcoach de praktijk en de theorie snel aan elkaar te verbinden. Zo worden er handvatten gecreëerd waarmee men direct aan de slag kan. Mirjam weet anderen te inspireren en te motiveren om doelen te behalen.

Haar specialismen zijn: Functioneel Beheer, coaching, communicatie, samenwerking, vitale medewerkers, Agile en Scrum.

bert-franken

BERT FRANKEN

Bert is een pragmatische, enthousiaste en flexibele consultant, met ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied Informatiemanagement. Hij heeft in die tijd diverse rollen vervuld op verschillende niveaus. Hij focust zich op het ondersteunen van organisaties bij het inrichten en verbeteren van beheerorganisaties en de samenwerking tussen business en ICT. Hij streeft altijd naar praktische en werkbare oplossingen samen met de klant.

Bert is expert in: Functioneel Beheer, nulmeting, coaching, training, optimalisatie en verbetering.

henri-pater

HENRI PATER

Henri is een energieke en flexibele consultant die ervaring heeft met functioneel beheer en Informatiemanagement. Henri luistert naar en verdiept zich in zijn gesprekspartners en is op basis hiervan richtinggevend, ook als dit buiten gebaande paden is.

Zijn passie en expertise ligt bij het organiseren en faciliteren van organisaties, ketenregie, procesoptimalisatie, Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

Michella v2

MICHELLA MEIJER

Michella is een veelzijdige consultant die ervaring heeft op operationeel en tactisch niveau. Ze kan met haar kunde en enthousiasme (complexe) organisaties adviseren over de positionering van het functioneel beheer en teams verbinden. Michella weet complexe vraagstukken te ontrafelen en op te lossen.

De expertise van Michella: Procesoptimalisatie, regievoering, advisering, positionering van Functioneel Beheer, portfoliomanagement en gebruikerstraining.

casper-steenbergen

CASPER STEENBERGEN

Casper is ervaren en leergierig. Hij houdt zijn kennis en kunde up-to-date van ontwikkelingen en veranderingen die spelen in het vakgebied. Met zijn brede ervaring, passie en enthousiasme mensen te motiveren en bewust te maken van het belang van mogelijke veranderingen.

Zijn specialismen zijn: Data Governance, Data en Beheer, Datawarehousing, Business analyse, Informatie analyse, Functioneel Beheer, Informatiemanagement, Agile Scrum, Kanban, DevOps.

maxime-barrettapiana

MAXIME BARRETTAPIANA

Analytisch, kritisch, creatief en het communicatieve vermogen om discussie- en sparringpartner te zijn op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Maxime is een gedreven consultant met expertise in professionalisering van Functioneel beheerteams en heeft een passie voor technologie gedreven businessinnovatie en leiderschap.

Zijn specialismen zijn: Functioneel Beheer, professionalisering, teamleiderschap en advisering.

bart-van-gelder

BART VAN GELDER

Bart is een ervaren, coachende consultant. Hij heeft in diverse sectoren gewerkt en weet met zijn ervaring en kennis problemen op te lossen en te voorkomen. Hij ondersteunt organisaties proactief bij de ontwikkeling van het Functioneel Beheer, grote projecten en implementaties. Door zijn brede ervaring kan hij verschillende rollen invullen. Bart weet mensen in hun kracht te zetten. Mede daarom weet hij teams te verbinden en mensen samen te brengen.

Bart is expert in: Scrum(master), product owner, coaching, Informatiemanagement.

Wietse-v

WIETSE HANNEMA

Wietse is een consultant die makkelijk in een organisatie ‘landt’, samenwerkt en teams verbindt. Hij werkt oplossingsgericht en weet processen in organisaties te optimaliseren en verbeteren. Met ervaring in verschillende branches en het werken middels diverse methodieken is Wietse een echte allrounder.

Hij is expert in Functioneel Beheer, procesoptimalisatie en SharePoint.

pascal-reijers

PASCAL REIJERS

Pascal is een consultant met een oplossingsgerichte en klantgerichte inslag. Hij weet de doelen van een organisatie helder te krijgen en deze te vertalen tot concrete acties. Complexe vraagstukken weet hij met een helicopterview te bekijken waarna hij inzoomt op de details. Pascal is een veelzijdige consultant met kennis van zowel functioneel beheer en informatie management als organisaties te helpen in het data gedreven werken.

Zijn specialismen zijn: data gedreven onderzoeken, analytics, datawarehousing, datagovernance en datamanagement.

erik-kral

ERIK KRAL

Erik is een energieke en resultaatgerichte consultant. Hij heeft ruime ervaring in de commerciële en de overheidssector. Erik doet zijn werk grondig en neemt initiatief. Als verbinder zorgt hij ervoor dat business en IT bij elkaar komen. Hij staat dan ook graag in contact met de gebruikersorganisatie en met zijn analytisch vermogen is hij in staat om problemen op te lossen.

Erik is expert in: BI, Datawarehouse, Functioneel Beheer, incident management en procesoptimalisatie.

hester-van-den-berg

HESTER VAN DEN BERG

Hester is een echte aanpakker. Ze is proactief en weet met haar analytisch vermogen problemen en incidenten te analyseren en zo goed mogelijk op te lossen. Ze weet haar energie in te zetten om gebruikers te trainen en teams te verbinden.

Hester is een expert in Functioneel Beheer, incidentmanagement, analyseren, gebruikerstrainingen.  

babbette-van-de-vis

BABETTE VAN DE VIS

Babette is een avontuurlijke doorzetter en pakt uitdagingen dan ook met veel enthousiasme aan. Met haar creatieve inzichten gaat ze op zoek naar praktische oplossingen en verbetermogelijkheden binnen de bestaande en nieuwe processen.

Babette is een sociale en communicatieve dame met als expertise Office365, SharePoint, operationeel Functioneel Beheer, verbinden en procesoptimalisatie.

danique-vervoort

DANIQUE VERVOORT

Danique is een enthousiaste, sportieve en flexibele trainee/consultant met een passie voor data. Met haar analytische blik en brede interesses wil ze graag een meerwaarde zijn voor een organisatie.

Haar achtergrond (promotieonderzoek) en expertise ligt in datagedreven onderzoek, dataverwerking, data-analyse, datamanagement en projectmanagement.

liza-harleman

LIZA HARLEMAN

Liza is creatief en communicatiefvaardig. Door haar achtergrond is ze organisatorisch erg sterk en dat maakt haar ook flexibel en stressbestendig. Ze weet met lef oplossingen te bedenken zonder de professionaliteit en het respect uit het oog te verliezen. Liza weet mensen te verbinden met de focus op relatie- stakeholderbeheer. Met haar analytisch vermogen en oog voor detail brengt ze de juiste verhoudingen in kaart en kan ze complexe situaties ontrafelen.

Liza haar specialismen zijn: Functioneel Beheer, verbinden, procesoptimalisatie, analyse.

Werken bij IV experts-1

WERKEN BIJ IV EXPERTS

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons kunnen helpen bij het waarmaken van onze ambitie: “Élke organisatie haar informatievoorziening op orde.” Wil jij samen met collega’s en vakgenoten een bijdrage leveren aan de toekomst van Informatiemanagement? Wil jij jouw kennis, kunde en ervaring in het vakgebied ontwikkelen? Laat het ons weten!  Werken bij IV experts. Samen gaan wij voor jouw ontwikkeling tot expert.

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je graag meer weten over onze consultants? Janouk helpt je graag verder! Neem direct contact met haar op of vul onderstaand formulier in. 

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk

Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.